dimarts, 10 de febrer del 2015

VENDA D'ESQUEIXOS DE CLAVELLS - LA CANYA DEL CLAVELLER

                                                    

La Canya del Claveller 
             
Venda d’esqueixos de clavell al Mercat Municipal
             
A la Comissió seguim treballant per a la propera Festa de Corpus 2015. Ara toca vendre els esqueixos de clavells i com podeu veure aquest any ho fem una mica més tard que en altres ocasions, amb la finalitat que els trobeu més crescuts i ufanosos. Ho hem fet així perquè no pugueu resistir la temptació de comprar-ne un o més d’un per guarnir els vostres balcons i finestres o per participar a l’espai del clavell convidat que hi haurà com en altres ocasions als jardins del Retiro.

Muntarem la parada al Mercat Municipal els propers divendres 20 de febrer, on hi serem des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre sense interrupció i el dissabte 21 de febrer des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda. El nostre desig és que us els emporteu tots, perquè això voldria dir que sou més els que hi participeu i el poble i l'Exposició lluiran també més. Els diners recaptats es destinaran, com ja sabeu, a la Festa.

Aquest any també podreu comprar les diverses  Bosses  de Corpus que reprodueixen  el quadre de la pintora Mercè Sella utilitzat com a imatge del Corpus 2013 a un preu molt especial, no us les deixeu perdre.

Us hi esperem!

Comissió de Corpus

* Imatge cedida per l'Ajuntament de Sitges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada