dimecres, 8 d’octubre del 2014

LA CANYA DEL CLAVELLER - ANIMA'T A CULTIVAR CLAVELLS I PARTICIPAR A L'EXPOSICIÓ DEL CORPUS 2015

LA CANYA DEL CLAVELLER

Notícies de Corpus 2015,

Anima’t a cultivar clavells per participar a la propera Exposició , t’ho posem molt fàcil!


En acabar setembre, sembla que Sitges comenci un nou cicle anual i arriben els dies en que aquesta Comissió de Corpus comença a dissenyar el que serà la propera Festa, que en el 2015 celebrarem  bastant més aviat que aquest any. Els dos dies assenyalats seran el dissabte 6 i el diumenge 7 del mes de juny.

Abans de l'estiu va tocar fer balanç de la feina feta amb molt esforç i amb molta Il·lusió però amb algunes deficiències que aquest any hem de saber evitar.

El primer que toca fer és reiterar el nostre agraïment per la col·laboració generosa de les institucions del poble, dels establiments comercials i turístics i de totes les persones  que desinteressadament ens ajuden. En aquest sentit estem molt contents del disseny del cartell fet per Matías Krahn i del programa que va fer la Sara Matas. Una vegada més moltes gràcies a tothom.

El primer acte que hem de començar a preparar es la 76a Exposició Nacional de Clavells i aquest any  ens hem proposat  engrescar a  més sitgetanes i sitgetans perquè s'estrenin com a nous expositors.

Aquells que podeu estar interessats en participar per primera vegada, heu d'anar a l'OAC entre el 6 i el 20 d'octubre i omplir una fitxa amb les vostres dades. En pocs dies sereu convocats a una reunió informativa on podreu acabar de prendre la vostra decisió.

Animeu-vos!! Cultivar clavells des de l'esqueix és una font de petita felicitat i, compte!, crea addicció. A més a més us donarem totes les facilitats i si no teniu espai a casa segur que trobem un lloc a l’Hospital.

També cal que us informem d'un parell de coses importants: la primera és  que aquest any celebrarem un altre aniversari ja que el 2015 l'Exposició de Bonsais i Suiseki compleix 25 anys i volem ser els primers en felicitar les persones que fan possible que any rere any puguem gaudir-la.

La segona és que encara tenim bosses de Corpus, boniques i pràctiques. Les podeu trobar a l'Oficina de Turisme al costat de l'Estació de la RENFE, a la Merceria Requena al carrer d'Àngel Vidal i a la papereria Puig del carrer Sant Bartomeu, no us les deixeu perdre.

Comissió de Corpus

http://twitter.com/corpusdesitges
corpusdesitges@gmail.com
Facebook: Corpus de Sitges
Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)
C. Nou  12, T. 010
www.sitges.cat

*Imatge cedida per l'Ajuntament de Sitges